ثبت‌نام و انتخاب واحد پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد/ورودی سال 1401
با عرض تبریک به مناسبت کسب موفقیت در آزمون سراسری و ورود به جامعه‌ی مهندسی کشور، به دانشکده‌ی مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی خوش آمدید.

دانشجویان عزیز ورودی 1401 کارشناسی‌ارشد، جهت ثبت‌نام و اخذ واحد در نیمسال اول 1402-1401 بر اساس گرایش قبولی به نکات زیر توجه فرمایید.

1- ورود به سامانه‌ی گلستان در روز انتخاب واحد با نام کاربری و کلمه‌ی عبوری که به شما داده می‌شود.
2- لطفاً به روش زیر در سامانه‌ی گلستان انتخاب واحد خود را انجام دهید.

کد دروس را می‌توانید از گزارش‌ 102 انتخاب نمایید.

لطفاً توجه بفرمایید دانشجویانی که می‌بایست درس جبرانی اخذ نمایند، فرم مربوطه را پس از تکمیل باید برای آموزش دانشکده به آدرس aerospaceamouzesh@alborz.kntu.ac.ir ایمیل نمایند.

دانشجویانی که رشته‌ی مقطع کارشناسی آن‌ها غیر از هوافضا می‌باشد، باید درس جبرانی با هماهنگی مدیر گروه اخذ نمایند.
گرایش‌های دینامیک پرواز و کنترل و مهندسی فضایی
مدیر گروه این گرایش‌ها آقای دکتر مرتضی طایفی می‌باشند.
روز دوشنبه مورخ 1401/06/21 ساعت 10 صبح جلسه‌ی معارفه‌ی گروه با دانشجویان ارشد از طریق این لینک و کد دسترسی 974332 امکان پذیر است.
آدرس پست الکترونیکی مدیر گروه: tayefi@kntu.ac.ir

گرایش سازه‌های هوایی
مدیر گروه این گرایش‌ خانم دکتر مهناز ذاکری می‌باشند.
روز دوشنبه مورخ 1401/06/21 ساعت 10 صبح جلسه‌ی معارفه‌ی گروه با دانشجویان ارشد از طریق این لینک و کد دسترسی 775707 امکان پذیر است.
آدرس پست الکترونیکی مدیر گروه: m.zakeri@kntu.ac.ir

گرایش‌های آیرودینامیک و جلوبرندگی
مدیر گروه این گرایش‌ها آقای دکتر حسین مهدوی مقدم می‌باشند.
روز دوشنبه مورخ 1401/06/21 ساعت 10 صبح جلسه‌ی معارفه‌ی گروه با دانشجویان ارشد از طریق این لینک و کد دسترسی 871672 امکان پذیر است.
آدرس پست الکترونیکی مدیر گروه: mahdavy@kntu.ac.ir
Review: