اطلاعیه برگزاری سمینار چشم انداز توسعه صنعت لجستیک با رویکرد نو آورانه وتاکید هوشمند سازی
-

برگزاری سمینار چشم انداز توسعه صنعت لجستیک با رویکرد نو آورانه وتاکید هوشمند سازی با همکاری شرکت زپ اکسپرس و دانشکده مهندسی صنایع دوشنبه 1402/12/14 زمان 13تا 16 در آمفی تئاتر پردیس ملاصدرا برگزار گردید و در این سمینار جناب آقای دکتر تقی زاده و آقای دکتر عبدالله آقایی و سرکار خانم دکتر منیره حسینی و آقای مهندس شهاب افشار کهن و آقای مهندس علیرضا پاییزی وآقای  دکتر امیری سخنرانی نمودند.

سوال اول
تعدادی فروشگاه داریم که هر فروشگاه تعدادی سفارش دارد که برخی از آن ها دچار تاخیر شده، برخی زمان اندکی برایشان باقی مانده و تعدادی نیز هنوز زمان کافی را دارند تا در زمان مقرر به دست مشتری برسد.
حال تعدادی سفیر داریم که هر کدام در یک موقعیت تصادفی از فضای ممکن قرار دارند
فرض کنیم که کل این مفروضات که شامل فروشگاه ها و سفیران است در یک مربع به مساحت  100 کیلومتر مربع واقع شده است
چه ساز و کاری جهت تخصیص سفارشات به سفیران پیشنهاد می‌کنید؟

سوال دوم
بر اساس نیاز، بعضا سازمان ها مجبور می‌شوند تا منطقه های شهری را تغییر دهند
یعنی به محدوده اولیه در نظر گرفته شده، فضایی را اضافه یا کم کنند.
فرض کنید که در یک محدوده تعریف شده تعداد بسیار زیادی مشتری قرار دارد، مثلا 10 میلیون نفر قرار دارد.
چه روش جدیدی پیشنهاد  می‌کنید تا به محض تغییر در ابعاد یک منطقه، نیاز نباشد تا برای محاسبه تعداد سفارشات پیشین ثبت شده در منطقه جدید تعریف شده، نیاز نباشد تا یک نقشه جدید طرح کرده وکوئری های سنگینی جهت تعریف محدوده و شمارش مشتریان ایجاد کرد ؟!
راهنمایی: آیا راهی هست که هر محدوده کوچک، مشخصه های قبلی خود نظیر تعداد سفارش و را به یاد داشته باشد و از نسلی به نسل بعد منتقل کند ؟

*طرح مسئله در اسلاید 45 و 46 فایل pdf که در لینک ذیل میباشد وجود دارد.

1403/02/04