- جهت مشاهده آگهی ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد استعداد درخشان (بدون آزمون) سال 1402 اینجا را کلیک نمایید.

- جهت مشاهده راهنمای ثبت­ نام الکترونیکی اینجا را کلیک نمایید.

- گواهی معدل برای دانشجویان سال آخرکارشناسی ­ارشد با قید معدل کل و واحدهای گذرانده تا 1401/11/30  (برای دریافت فرم­­ معدل کلیک نمایید).

- گواهی تایید تاریخ فراغت از تحصیل و معدل برای دانشجویان سال آخر کارشناسی ­ارشد که تا 1402/06/31 فارغ التحصیل می شوند و فارغ التحصیلانی که فاقد مدرک بوده و یا مدرک فراغت آنها فاقد معدل می باشد (برای دریافت فرم­­ معدل کلیک نمایید).

- فرم تعهد آموزش رایگان برای دانشجویان روزانه (لازم است فرم مربوطه از اینجا دریافت و پس از تکمیل در سیستم بارگذاری شود).

- فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان سال آخر (لازم است فرم مربوطه از اینجا دریافت و پس از تکمیل در سیستم بارگذاری شود).

- تعهدنامه ارائه اصل مدارک (برای دریافت فایل اینجا کلیک کنید).

- تعهد نامه ثبت نام مشروط پذیرفته شدگان استعداد درخشان(برای دریافت فایل اینجا کلیک کنید).

- جهت دریافت راهنمای ثبت نام در پرتال سازمان وظیفه عمومی اینجا را کلیک نمایید.

1402/07/18