اعطای جایزه علمی “دکتر کاظمی آشتیانی” بنیاد نخبگان به عضو هیات علمی دانشکده ریاضی
.
بنابر اعلام بنیاد ملی نخبگان، دکتر حسن خدایی مهر عضو هیأت‌ علمی گروه علوم کامپیوتر و آمار دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی موفق به دریافت جایزه علمی دکتر کاظمی آشتیانی شده اند.
این جایزه با هدف حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان در دانشگاه ها شامل تسهیلات ویژه‌ای در قالب اعتبار پژوهشی و خرید تجهیزات به اعضای هیأت علمی که براساس شیوه‌نامه این جایزه برگزیده می‌شوند، توسط بنیاد ملی نخبگان اعطا می‌شود.
دکتر حسن خدائی مهر، مدارک کارشناسی خود را در رشته های ریاضی و مهندسی برق به ترتیب در سال های 1389 و 1391 و مدارک کارشناسی ارشد و دکتری خود را در سال های 1391 و 1395 در رشته ریاضی (گرایش رمز و کد) از دانشگاه صنعتی امیرکبیر با درجه عالی دریافت نموده است. همچنین یک دوره 11 ماهه فرصت مطالعاتی را در دانشگاه کارلتون (کانادا) سپری کرده است. وی در سال 1396 به عنوان محقق پسادکتری در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) (IPM) مشغول فعالیت بوده و هم اکنون نیز به عنوان پژوهشگر غیرمقیم در این مرکز به فعالیت پژوهشی اشتغال دارد. از سال 1392 تا کنون نیز به عنوان مشاور در حوزه‌های امنیت کارت هوشمند، امنیت تلکام و امنیت اینترنت اشیا در پژوهشکده‌های وابسته به شرکت همراه اول مشارکت داشته است. . زمینه های علمی-پژوهشی مورد علاقه ایشان شامل علوم داده، نظریه کدگذاری، رمزنگاری پساکوانتومی، مشبکه‌ها و کدمشبکه‌ها، کاربرد مشبکه در مخابرات بی‌سیم و امنیت لایه فیزیکی است. وی از سال 1397 به عنوان عضو هیات علمی در دانشکده ریاضی به فعالیت اشتغال دارد.
1400/12/16
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
دانشکده ریاضی : انتهای بزرگراه زین الدین شرق - خیابان وفادار شرقی - بلوار دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی - پردیس شهید رضائی نژاد
تلفن : 77125070 - 77125254   دورنگار : 77125291