اعلام زمانبندی و مکان مصاحبه آزمون دکتری 402 رشته فیزیک گرایش هسته ای

داوطلبین محترم شرکت در مصاحبه آزمون دکتری 1402، گرایش فیزیک هسته‌­ای

خواهشمند است در خصوص شرکت در مصاحبه، به موارد زیر توجه فرمائید:

1- مصاحبه به‌ ­صورت حضوری و در پردیس علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی (آدرس قید شده در انتهای اطلاعیه) برگزار خواهد شد.

2- زمان مصاحبه روز چهار شنبه 31 خردادماه و ساعت مصاحبه بر اساس جدول موجود در انتهای این اطلاعیه خواهد بود.

3- لازم است داوطلبین حداقل 30 دقیقه قبل از زمان مشخص شده در جدول، برای بررسی مدارک توسط اداره آموزش تحصیلات تکمیلی در دانشکده حضور داشته باشند. پس از بررسی مدارک و تایید آنها، به داوطلبین فرم شرکت در جلسه تحویل داده خواهد شد. در دست داشتن این فرم جهت ورود به جلسه مصاحبه الزامی است. مدارک مورد نظر شامل موارد زیر است:

- اصل کلیه مدارک بارگذاری شده توسط داوطلب در سیستم گلستان

- گزارش 7899 سیستم گلستان (گواهی ثبت نام غیرحضوری آزمون)

4- در صورت نقص در مدارک و یا عدم ارائه آنها، فرم شرکت در جلسه مصاحبه علمی به داوطلب تحویل داده نخواهد شد و برای ایشان غیبت و عدم شرکت در جلسه مصاحبه منظور خواهد شد.

در صورت نیاز به راهنمایی از طریق آدرس ایمیل masoudi@kntu.ac.ir تقاضای خود را ارسال نمایید.

نشانی محل برگزاری مصاحبه:

تهران، خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان شهید مجتبایی، خیابان شهید کاویان، پردیس علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دانشکده فیزیک

برای دیدن زمان آزمون اینجا کلیک کنید.

در هر یک از زمان بندی های قید شده، متقاضیان بر اساس حروف الفبا در جلسه شرکت خواهند کرد.

به اطلاع متقاضیانی که جهت شرکت در مصاحبه هر دو گرایش هسته ای و ماده چگال پذیرفته شده اند می‌رساند، زمان اعلام شده صرفا برای گرایش هسته ای است و زمان بندی گرایش ماده چگال متعاقبا و در اطلاعیه مجزای گروه ماده چگال اعلام خواهد شد.

1402/03/27