اطلاعیه جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید سال 1401

بسمه تعالی

ضمن خیر مقدم و تبریک به کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مهندسی عمران ورودی سال تحصیلی 1401 ، به اطلاع می رساند معاونت آموزشی دانشکده در نظر دارد به منظور آشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات آموزشی مقطع کارشناسی ارشد جلسه ای به صورت مجازی با حضور مدیران محترم گروه های آموزشی برگزار نماید. حضور دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد در این جلسه الزامی بوده و در صورت عدم حضور، مشکلات ایجاد شده متوجه شخص دانشجو خواهد بود.

جلسه مذکور از طریق سامانه جلسات مجازی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در روز دوشنبه مورخ 21 شهریور ماه 1401 ساعت بر اساس جدول زمانبندی که به پیوست آمده است، برگزار خواهد شد.

به منظور استفاده از سامانه جلسات مجازی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی لطفا به موارد زیر توجه فرمایید:

1) جهت ورود به سامانه فقط از مرورگر کروم یا فایرفاکس استفاده نمایید.

2) پس از کلیک بر روی لینک جلسه (مطابق اطلاعیه مربوطه)، از شما کد دسترسی به اتاق خواسته خواهد شد. لطفا برای ورود به سامانه از کد دسترسی مطابق اطلاعیه مربوطه استفاده نموده و روی دکمه "ورود" کلیک کنید (لطفا به جای کپی پیست کد دسترسی، کددسترسی را در محل خواسته شده تایپ کنید).

3) در ادامه باید نام و نام خانوادگی خود را به صورت کامل و مطابق کارت ملی وارد نموده و روی دکمه "آغاز" کلیک کنید.

4) با ورود به مرحله بعد با پیغام " لطفا تا تایید حضور شما توسط مدیر اتاق منتظر بمانید" مواجه خواهید شد. با تایید ایشان، شما وارد محیط مجازی جلسه خواهید شد.

5) قبل از شرکت در جلسه، از صحت عملکرد سخت افزار مورد استفاده و سرعت شبکه خود اطمینان حاصل کنید.

6) چنانچه در طول جلسه و یا قبل از آن سوالاتی درخصوص موارد مطرح شده و ورود به سامانه دارید با شماره 88779473-021 داخلی 184 الی 188 تماس بگیرید.

لازم به ذکر است که انتخاب واحد دانشجویان بر اساس ساعت تعیین شده در سیستم گلستان انجام خواهد شد. همچنین کلیه کلاس های درسی صرفا به صورت حضوری برگزار خواهد گردید.

لینک جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید سال 1401

با سپاس