مشمولان تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
فهرست مشمولان تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 1402 ـ 1401 (طرح شهید وزوایی)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به نقل از دفتر استعدادهای درخشان در اجرای شیوه نامه "توسعه فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 1402 ـ 1401 (طرح شهید وزوایی)" فهرست دانشجویان به شرح زیر اعلام میگردد.
با توجه به آن که اعطای تسهیلات طرح شهید وزوایی براساس فرایندهای اجرایی مشخص شده در شیوه-نامه مذکور ـ که در وبگاه eheran.bmn.ir قابل مشاهده است ـ صورت می پذبرد؛ آگاهی دقیق دانشجویان برگزیده، استادان و کارشناسان دانشگاه از مفاد آن، کمک شایانی به اجرای هرچه بهتر فرآیند اعطای تسهیلات به برگزیدگان خواهد بود.
1401/08/29