1397/08/19
بيمه حوادث

بيمه حوادث دانشجويي

به اطلاع كليه دانشجويان عزيز مي رساند كليه دانشجوياني كه در اين ترم انتخاب واحد كرده اند از تاريخ 01 / 7 / 97 الي01 / 7 / 98 تحت پوشش بيمه حوادث ايران مي باشند. چنانچه دانشجويي در بازه زماني فوق دچار حادثه گرديد، مي بايستي با نامه تاييديه از مسئولين محترم ذيربط دانشگاه به همراه كپي كارت ملي و شناسنامه و اصل مدارك پزشكي و اصل صورتحساب هاي انجام شده به اداره رفاه دانشجويي سازمان مركزي سركار خانم مركبي مراجعه نمايد.

تعريف حادثه : عبارت است از هر واقعه ناگهاني، ناشي از يك عامل خارجي كه بدون قصد و اراده بيمه شده بروز كرده و منجر به جرح و نقص عضو، از كار افتادگي و يا فوت بيمه شده مي باشد.( آسيب ديدگي در زمينهاي ورزشي، خوابگاه ها، اردوها و .....

موضوع بيمه حوادث : عبارت است از تامين غرامت در صورت فوت و صدمات بدني ناشي از وقوع حادثه

تذكر مهم: لازم است دانشجويان عزيز بلافاصله پس از وقوع حادثه حد اكثر 15 روز مدارك خود را به اداره رفاه سازمان مركزي ( سركار خانم مركبي) تحويل دهند تا مشمول دريافت خسارت از بيمه حوادث شوند. در غير اينصورت و عدم اطلاع رساني به موقع به اداره رفاه، مسئوليت اين امر به عهده شخص دانشجو مي باشد و دانشگاه هيچ گونه مسئوليتي در اين زمينه نخواهد داشت.

اداره رفاه دانشجويي