صفحه نخست
معاونت پژوهشی
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
*
دوباره تلاش كنيد
ENGLISH
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه توسعه پژوهش
درباره ما
چارت سازمانی
افراد
مدیر
همکاران
سوالات متداول
ارتباط با ما
واحدهای پژوهشی
آزمایشگاهها
گروههای پژوهشی
مراکز پژوهشی
پژوهشکدهها
قطبهای علمی
موسسات و دفاتر همکاریهای مشترک
برنامههای حمایتی
اعضای هیات علمی
گرنت پژوهشی
گرنت صنعتی
دانشجویان
حمایت از پایاننامههای دانشجویی
پژوهانه دانشجویان دکتری
بنیاد نخبگان
معرفی
شیوه نامه هسته پژوهشی دانشجویی
پسا دکتری
دوره پسا دکتری دانشگاه
دوره پسا دکتری سایر دانشگاهها و موسسات
ثبت اختراع و مالکیت معنوی
تفاهم نامه ها
بازدیدهای علمی و صنعتی
تازههای پژوهشی
تقویم پژوهشی
هفته پژوهش
پژوهشگران برتر
سیما و کارنامه پژوهش
طرح های منتخب پژوهشی و فناوری
نظام بهداشت، ایمنی و محیط زیست
آییننامه و فرم
اعضاي هيات علمي
دانشجويان
میز خدمت
هیأت علمی
دانشجویان
فراخوان دوم جذب ایدههای نوآورانه در زنجیره صنعت ارزش غذا
با سلام و احترام،
به استحضار می رساند، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اقدام به حمایت جهت ایجاد و راهاندازی نخستین مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا به منظور بهرهگیری از توانمندیهای علمی، تحقیقاتی، مشاورهای، فناوری و نوآوری در جهت ارتقا سطح کیفی و فنی صنایع غذایی و امنیت غذایی،افزایش سطح پایداری و تابآوری فعالان بخش تولید غذای کشور در مقابله با تحریمها، به کارگیری سایر ظرفیتهای موجود در سازمانها بخشی برای توسعه زیستبوم نوآوری در صنعت غذا، ارائه خدمات فنی و تخصصی و سایر خدمات پشتیبان فناور جهت توسعه و پرورش ایده تا تولید محصول و ایجاد کسب و کارهای صنعت غذا کرده است.
مشاهده فراخوان
دانلود فرمهای پذیرش
تعداد بازدید:
222
تاریخ:
1399/09/08
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به
دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي
ميباشد.
×
ورود اعضاء