تخصیص تسهیلات از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به واحدهای فناور منتخب دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، در راستای حمایت از تجاری سازی طرح‌های فناورانه شرکت های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، با پیگیری های صورت گرفته توسط این مرکز در سال 1400، مبلغ نه میلیارد ریال تسهیلات از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به واحدهای فناور منتخب و محصولات معرفی شده آنها اختصاص یافت.
فرآیند تخصیص تسهیلات بدین صورت است که طرح های فناورانه با قابلیت تجاری سازی از طریق مرکز رشد دانشگاه به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی شده و پس از ارزیابی و برگزاری جلسات داوری حضوری، طرح های حائز شرایط انتخاب خواهند شد.
جلسات داوری با حضور نماینده مرکز رشد دانشگاه، نماینده واحد فناور و داوران معاونت علمی و فناوری برگزار می گردد.
همچنین این مرکز در تلاش است برای سال 1401، حمایت های جدیدی را برای واحدهای فناور جذب نماید.
نام محصولات منتخب برای دریافت وام تجاری سازی به شرح ذیل اعلام می گردد:
1 -دستگاه تحریک کننده عصبی برای بیماران ضایعه نخاعی
2 -سیستم های امنیتی اماکن