معاونت آموزشی دانشگاه تمام تلاش خود را بکار می گیرد تا با دانشجویان همکاری و مساعدت لازم به عمل آید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر صالحی معاون آموزشی دانشگاه در رابطه با فعالیت حضوری دانشجویان در نیم سال دوم تحصیلی 1400-1401 گفت:
آموزش مجازی در دانشگاه‌‎ برای دروس عمومی و حل تمرین، همینطور دروسی که به دلایل موجه مجوز برگزاری غیرحضوری از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی میگیرند، برقرار خواهد بود.
معاون آموزشی دانشگاه افزود: دانشگاه در راستای تسهیل امور تحصیلی دانشجویان، با دانشجویانی که می‌توانند در دانشگاه محل زندگی خود به تحصیل بپردازند، همکاری لازم را خواهد کرد.
وی گفت: برای دانشجویانی که شرایط انتقال به دانشگاه محل تحصیل و یا مهمانی ندارند و یا بواسطه مشکلاتی از جمله بیماری کرونا و... امکان حضور در دانشگاه خواجه نصیر برایشان میسر نیست؛ امکان حذف درس یا حذف ترم بدون اضافه شدن به سنوات تحصیلی فراهم خواهد بود.
دکتر صالحی در پایان گفت: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تمام‌ تلاش خود را بکار میگیرد تا در این ایام باقی مانده از سال تحصیلی 1400- 1401، با دانشجویان عزیز همکاری و مساعدت لازم به عمل آید.
1401/01/25
2093