اعطای جایزه علمی «دکتر کاظمی آشتیانی» بنیاد ملی نخبگان به عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

دکتر حسن خدایی مهر موفق به دریافت جایزه علمی بنیاد ملی نخبگان شد.
به گزارش روابط عمومی؛ بنابر اعلام بنیاد ملی نخبگان، دکتر حسن خدایی مهر عضو هیأت‌ علمی گروه علوم کامپیوتر و آمار دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی موفق به دریافت جایزه علمی «دکتر کاظمی آشتیانی» شد.
بنیاد ملی نخبگان با هدف حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی استادیاران جوان در دانشگاه ها، تسهیلات ویژه‌ای را تحت عنوان جایزه «مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی» در قالب اعتبار پژوهشی و اعتبار خرید تجهیزات به اعضای هیأت علمی که براساس شیوه‌نامه این جایزه برگزیده می‌شوند، اعطا می‌ کند.
دکتر حسن خدائی مهر، در سال 1396 به عنوان محقق پسادکتری در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) (IPM) مشغول فعالیت بوده و هم اکنون نیز به عنوان پژوهشگر غیرمقیم در این مرکز به فعالیت پژوهشی اشتغال دارد. از سال 1392 تا کنون نیز به عنوان مشاور در حوزه‌های امنیت کارت هوشمند، امنیت تلکام و امنیت اینترنت اشیا در پژوهشکده‌های وابسته به شرکت همراه اول مشارکت داشته است.
وی از سال 1397 به عنوان عضو هیات علمی در دانشکده ریاضی به فعالیت اشتغال دارد.
1400/12/16