برگزاری آیین بزرگداشت مقام خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی
‎ روز مهندسی با حضور مسئولین روسای ادوار و دانش آموختگان حامی دانشگاه برگزار شد
مراسم گرامیداشت مقام حکیم فرزانه، خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی روز دوشنبه دوم اسفند ماه 1400 در آمفی تئاتر خواجه نصیرالدین طوسی با حضور مسئولین، اساتید، دانشجویان، روسای ادوار و دانش آموختگان حامی دانشگاه برگزارشد.
‎در این مراسم رئیس دانشگاه، دکتر کریمی مزرعه شاهی ضمن خیرمقدم به میهمانان و تبریک روز مهندسی اظهار نمود: خواجه نصیرالدین طوسی یکی از بزرگترین چهره های علمی جهان بوده است. بیش از 180 کتاب و رساله دارد و در 24 رشته از جمله فلسفه، منطق، ریاضی، نجوم و ... صاحب تالیف است. این روز مناسبتی ارزشمند برای بزرگداشت جایگاه مهندسی است. دانش مهندسی، سازنده ظرفیت های متنوعی برای پاسخگویی به نیازهای کشور بوده است و می تواند و باید  پیشتاز توسعه ملی باشد.
مسئول نهاد رهبری، حجت الاسلام والمسلمین طهماسبی با تبریک روز مهندسی بیان نمود: انسان ابعاد متعددی دارد که اگر این ابعاد رشد نکند به سعادت مطلوب نمی رسد. خواجه نصیرالدین طوسی نمونه بارز جمع کردن همه ابعاد مادی و معنوی انسان است. خواجه نصیرالدین طوسی جامع علم و فن ، جامع معنویت و معرفت  و سیاست و اجتماع بود.
‎مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ادامه داد:  دانشگاه باید دانشجو را علاوه بر بعد علمی در بعد معنوی و جهت اجتماعی نیز تربیت نماید.
‎در ادامه مراسم، سخنران مهندس سید حسن شفتی با تشکر از مسئولین دانشگاه برای برگزاری بزرگداشت روز خواجه نصیرالدین طوسی بیان داشت: علوم مهندسی بسیار برای کشور ما کار ساز است. اما متاسفانه ما به علوم مهندسی بی اعتنا هستیم. مهندسی فقط این نیست که کسی را در عنوان مهندس بنامیم بلکه استفاده عملی از علوم مهندسی در جامعه است.
‎دکتر بطحایی از روسای ادوار دانشگاه اظهار نمود: درخشان ترین و جذابترین مسیر روشن برای آینده پاکی و دانایی بشریت نقشه راه توسعه علمی و فرهنگی حکیم خواجه نصیرالدین طوسی است. خواجه نصیرالدین طوسی ترکیب نخبگی علمی و اخلاقیات بود. امروز اساتید ما تلاش می کنند تا در کنار دانایی، پاکی را به دانشجویان آموزش دهند.
‎در ادامه مراسم، به یاد دانش آموخته دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی شهید داریوش رضائی نژاد(شهید علم و فناوری)؛ از یادمان شهید رضائی نژاد با حضور همسر شهید(دکتر پیرانی) رونمایی شد. این یادمان هر ساله روز مهندس از سوی بنیاد خواجه نصیرالدین طوسی به دانش آموختگان برجسته حامی دانشگاه اهدا خواهد شد.

‎در پایان مراسم از روسای ادوار دانشگاه و دانش آموختگان نخبه حامی دانشگاه تجلیل بعمل آمد.

1400/12/03