پیام تبریک سرپرست دانشگاه به دکتر مهدی احسانیان

در پی انتصاب دکترمهدی احسانیان (عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ) از سوی وزیر نیرو به سمت «سرپرست پژوهشگاه نیرو»؛ دکتر کریمی مزرعه شاهی (سرپرست دانشگاه) پیام تبریکی به شرح زیر برای وی صادر کرد:

جناب آقای دکتر مهدی احسانیان

با سلام و احترام

ضمن ابراز خرسندی، انتصاب جنابعالی به سمت «سرپرست پژوهشگاه نیرو» را صمیمانه تبریک عرض می نمایم.

انشاالله در سایه مدیریت جنابعالی، دورانی پر بار را شاهد خواهیم بود.

دوام توفیقتان را در مسئولیت جدید و در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

حسن کریمی مزرعه شاهی

سرپرست دانشگاه