پیام تبریک سرپرست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو
به گزارش روابط عمومی؛ دکتر کریمی مزرعه شاهی، سرپرست دانشگاه در پیامی 16 آذر، روز دانشجو را به دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تبریک گفت.
در این پیام آمده است:
بسمه تعالی
شما عزیزان، وارثان نسلی از دانشجویانی هستید که حماسه آفریدند. جوانانی روشنفکر و با ایمان از این سرزمین که در دوران های مختلف و امروز در عرصه جهاد علمی، مسئولانه تلاش می کنند تا پرچم پرافتخار ایران اسلامی را بر قله­ های رفیع موفقیت به اهتزاز در آورند.
به فرموده رهبر معظم انقلاب، اقتدار همه جانبه کشور در گرو اقتدار علمی است. بدون تردید این اقتدار از دانشگاه ها و مراکز علمی نشأت        می­ گیرد و شما دانشجویان عزیز بعنوان سرمایه های عظیم در این خصوص نقش موثری ایفا می نمائید.
اینجانب روز دانشجو را صمیمانه به همه دانشجویان بالاخص دانشجویان گرانقدر و عزیز دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تبریک عرض نموده و برای همه دانشجویانی که در مسیر اعتلا و پیشرفت کشور در عرصه های گوناگون با عزمی راسخ گام بر می­ دارند، از خداوند متعال سلامتی و موفقیت مسئلت دارم.

1400/09/15