پیام تبریک دکتر کریمی مزرعه شاهی، سرپرست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به مناسبت هفته بسیج و سالروزتشکیل بسیج مستضعفین
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کریمی مزرعه شاهی، سرپرست دانشگاه طی پیامی، فرا رسیدن هفته بسیج و سالروز تشکیل بسیج مستضعفین را گرامی داشت. در متن این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم

بسیاری از پیشرفت ها و موفقیت ها ی نظام اسلامی در عرصه های مختلف مرهون تفکر بسیجی است.
مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)

بسیج یک جریان ریشه دار مکتبی و انقلابی است که با بصیرت و آگاهی در میادین گوناگون، استوار ایستاده و حیات انقلاب و تداوم حرکت مردم ایران اسلامی در پیمایش قله های پیشرفت و سربلندی را تضمین و نقش موثر خود را ایفا نموده است.
هفته بسیج، فرصتی مغتنم برای تجدید پیمان با آرمان های بلند امام خمینی (ره) و گرامیداشت رشادت های خالصانه بسیجیان می باشد.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و سالروز فرمان تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) بر تشکیل بسیج مستضعفان، روز و هفته بسیج را به جامعه دانشگاهی صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بویژه بسیجیان عزیز تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان سلامت، سعادت، و تداوم توفیق را مسئلت می نمایم.

حسن کریمی مزرعه شاهی
سرپرست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی