پرتاب موفقیت آمیز ماهواره دانشجویی کوچک (SSS) اپسکو به فضا
مشارکت تیم آزمایشگاه تحقیقات فضایی دانشگاه در پروژه بین المللی ماهواره دانشجویی کوچک(SSS) اپسکو
به گزارش روابط عمومی؛ سازمان همکاری فضایی آسیا و اقیانوسیه اپسکو (APSCO) با همکاری 8 کشور ایران، چین، ترکیه، پاکستان، تایلند، بنگلادش، پرو و مغولستان با هدف توسعه علوم و فناوری فضایی در کشورهای عضو بیش از ده سال پیش تشکیل گردید. این اتحادیه در سال 2015پروژه ماهواره دانشجویی کوچک (SSS) را با هدف آموزش دانشجویان کشورهای عضو، در زمینه مطالعه فناوری فضایی و مهندسی ماهواره آغاز کرده است.
پروژه SSS شامل طراحی، ساخت و پرتاب 3 ماهواره کوچک (1 میکرو ماهواره به وزن 30 کیلوگرم و 2 ماهواره مکعبی هر یک به وزن 1 کیلوگرم) است. آزمایشگاه تحقیقات فضایی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مسئول طراحی، توسعه و تحویل زیر مجموعه پایداری و کنترل وضعیت ماهواره میکرو از مجموعه ماهواره های پروژه SSS بود.
در طول 4 سال گذشته تیمهای دانشگاهی و صنعتی از کشورهای عضو روی این پروژه به صورت مستمر کار‌کرده و نهایتا صبح روز پنج شنبه 22 مهر ماه پروژه sss اپسکو، با موفقیت پرتاب شده و در مدار کاری خود قرار گرفت .

1400/07/25