تجلیل از اساتید نمونه کشوری توسط هیئت رئیسه دانشگاه

ازدکتر بلالایی و دکتر روشنی یان به عنوان "عضو هیئت علمی نمونه کشوری" تجلیل به عمل آمد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم تجلیل از دکتر سعید بلالایی، استاد رشته شیمی آلی و دکتر جعفر روشنی یان، استاد رشته مهندسی هوافضا که موفق به دریافت عنوان عضو هیئت علمی نمونه کشوری شده بودند، امروز(سه شنبه) با حضور اعضای هیئت رئیسه به طور مجازی برگزارشد.

رئیس دانشگاه، دکتر یزدان دوست ضمن ابراز قدردانی ازتلاش مستمر و ارزشمند اساتید نمونه کشوری، توسعه علمی را به عنوان ملاک توسعه پایدار در کشور عنوان کرد واظهار نمود؛ ابعاد دیگر توسعه در کنار توسعه علمی جایگاه رفیعی خواهند یافت.

معاون آموزشی دانشگاه، دکتر رعیتی بیان نمود؛ این دو استاد نمونه در بعد پژوهشی، آموزشی، اجرایی و فعالیت های فرهنگی متمایز و برجسته بودند. همچنین پژوهش های انجام شده توسط این دو استاد از نوع کاربردی بوده و جامعه و صنعت از نتایج این پژوهش ها در حال بهره مندی است.

دکتر بلالایی، استاد نمونه کشوری ضمن تقدیر از برگزاری مراسم تجلیل گفت؛ تمام تلاشم در راستای ارتقاء فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ودر کنار آن تحویل افرادی فعال، توانمند و با اخلاق به جامعه بوده است.

عضو هیئت علمی نمونه کشوری اضافه کرد؛ برای کسب هر عنوان و موفقیت، همراهی دانشجویان، راهنمایی ها و حمایت های همواره تمام مسئولین دانشگاهی نقش تعیین کننده ای داشته است.

دکتر روشنی یان استاد نمونه کشوری نیز ضمن تشکر از برگزاری این مراسم بیان نمود؛ من دانش آموخته دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی هستم و تاکنون دوبار این افتخارنصیبم گردیده است یک بار به عنوان دانشجو و بار دیگر به عنوان استاد.

عضو هیئت علمی نمونه کشوری اضافه کرد؛ کسب موفقیت، نتیجه کار منظم و مداوم می باشد. هیچ پیشرفتی آسانسوری اتفاق نمی افتد بلکه باید پله ها را یکی یکی بالا رفت.

1400/05/19