پیام رئیس دانشگاه به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب
دکتر فرهاد یزدان دوست، رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با صدور پیامی، فرا رسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی، متن پیام رئیس دانشگاه به این شرح است:
نهال پرثمر انقلاب اسلامی ایران که دربهمن 1357 با رهبری مدبرانه و شجاعانه امام خمینی(ره) و با روحیه آزادی خواهانه ملت ایران کاشته شد و بر پایه ایمان و اعتقاد به خون هزاران شهید و جانبازو آزاده انقلابی و دوران دفاع مقدس در این سرزمین به بار نشست؛ مثالی بی بدیل از عزم واراده ملتی آزادیخواه در تاریخ بشریت است.
اینجانب با افتخار، فرا رسیدن چهل ودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به تمام آزادگان جهان، هموطنان و خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تبریک و تهنیت عرض نموده؛ عزت، اقتدار و سر بلندی ملت و کشور ایران عزیز را از خداوند متعال خواستارم.
فرهاد یزدان دوست
رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی