نامزدهای سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، در گروه های مختلف معرفی شدند
کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، عنوان جایزه ای است که هر ساله در بهمن ماه توسط خانه کتاب ایران، با تایید نهایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به نویسندگان برگزیده و شایسته تقدیر در بخش های مختلف تعلق می گیرد.
‎به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از روابط عمومی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، نامزدهای سی‌وهشتمین دوره جایزه کتاب ‌سال جمهوری اسلامی ایران، درگروه های مختلف معرفی شدند. در میان نامزدها، نام چند تن از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به چشم می خورد.
‎در گروه "علوم خالص" بخش "فیزیک"کتاب "مبانی فوتونیک، تألیف بها ای. ای. صالح و مالوین کارل تیچ، ترجمه محمدصادق ابریشمیان و حدیث ناساری، تهران: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی،‌ 1398، 2 ج"   به‌عنوان نامزد معرفی شد.
‎در  گروه "علوم خالص" بخش "شیمی" کتاب "شیمی پپتید: مبانی، سنتز و کاربرها، تألیف سعید بلالایی، فرهاد گل‌محمدی و پگاه شاکری، تهران: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، 1398، 728 ص" به عنوان نامزد شناخته شد.
‎همچنین در گروه "علوم کاربردی" بخش"مهندسی عمران" کتاب "اصول مهندسی تصفیة آب و طراحی تصفیه‌خانه‌های آب شرب و صنعت، تألیف سیداحمد میرباقری، تهران: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی 1398، 864 ص" نامزد دریافت جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد.
‎در گروه "علوم کاربردی" بخش "مهندسی مکانیک" کتاب "کنترل پیشرفته و سیستم‌های دینامیک، تألیف علی غفاری، علیرضا خدایاری و فرزاد چراغ‌پورسماواتی، تهران: دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیر طوسی، 1398، 656 ص" موفق به دریافت این جایزه شد.
‎در بخش "جغرافیا" کتاب "تفکری بر پیاده‌سازی سامانة اطلاعات مکانی از دیدگاه برنامه‌ریزی فرایند اجرا، تألیف راجر اف. تاملینسون، ترجمة محمد طالعی، سیداحسان صدوقی، ‌تهران: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی،‌ 1398، 510 ص"  به عنوان نامزد سی و هشتیمن دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی شد.
1399/11/21