نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با اعضای هیئت علمی دانشکده های مکانیک، صنایع و مواد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشکده های مهندسی مکانیک، صنایع و علم مواد به منظور تقویت و استمرار ارتباط دوسویه و بهره‌مندی از دیدگاه‌ها و نقطه نظرات متقابل، دوشنبه 6 بهمن به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در این نشست دکتر یزدان دوست، رئیس دانشگاه ضمن تبریک اعیاد پیش رو اظهار داشت: اعضاء محترم هیئت علمی نظرات و پیشنهادات راه گشای خود را که برای ما بسیار ارزشمند است از راه های مختلف ارسال می نمایند، اما ما وظیفه داریم که از نزدیک سخنان آنها را بشنویم و در جریان مسائل آنها قرار بگیریم.
رئیس دانشگاه بیان داشت، امیدواریم نقطه نظرات اعضای هیئت علمی در این پردیس بتواند در جهت ارتقاء کیفی دانشگاه به ما کمک کند.
در ادامه این نشست، اعضای هیئت علمی نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح و متعاقب آن رئیس دانشگاه و  هیئت همراه (معاونین آموزشی، پژوهشی و اداری مالی دانشگاه) به پرسش‌های مطروحه پاسخ دادند.
1399/11/07