طراحی و ساخت سیستم اختصاصی آموزش مجازی به همت محققان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
طراحی و ساخت سیستم اختصاصی آموزش مجازی توسط محققان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی صورت گرفت؛
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، «ایتکم» یک سیستم اختصاصی آموزش مجازی است. که به همت جمعی از اساتید و متخصصان دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی در مرکز رشد دانشگاه طراحی و به مرحله تولید رسیده است.
برای مدرسانی که به آموزش مجازی حرفه‌ای اهمیت می‌دهند؛ این سیستم جایگزینی ارزان قیمت و با کیفیت برای قلم نوری است.
این سیستم امکان نمایش با کیفیت محتوای آموزشی مانند دست‌نوشته، کتاب و… را برای مخاطبان فراهم می‌کند. همچنین امکان نمایش نوشته‌ها بر روی فایل‌های کامپیوتری، ذخیره تصاویر و قابلیت‌های متعدد دیگر برای ارتقای کاربری و کاربردهای مختلف در نرم‌افزار رایتکم فراهم آمده است.
گفتنی است علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص این محصول که توسط شرکت دانش‌بنیان رهبین صنعت نصیر مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تولید شده است، می‌توانند به آدرس الکترونیکی زیر
writecam.com مراجعه کنند.
1399/09/20