مراحل ثبت نام پذيرفته شدگان كارشناسي ارشد
مراحل ثبت نام و زمان بندي مراجعه حضوري پذيرفته شدگان كارشناسي ارشد دانشكده فيزيك

قابل توجه پذيرفته شدگان دانشجويان كارشناسي ارشد سال 1397

ضمن تبريك وآرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي ارشد دانشكده فيزيك، خواهشمند است جهت ثبت نام به موارد زير توجه فرماييد:

- ثبت نام دانشجويان ابتدا به صورت الكترونيكي و سپس به صورت حضوري انجام خواهد شد.

- براي اطلاع از زمان‌بندي و جزييات ثبت نام الكترونيكي به اطلاعيه تحصيلات تكميلي دانشگاه مراجعه كنيد.

- پس از ثبت نام الكترونيكي مراجعه حضوري شخص دانشجو الزامي است. ثبت نام صرفا پس از مراجعه حضوري دانشجو نهايي خواهد شد. براي ثبت نام حضوري به همراه داشتن گواهي ثبت نام الكترونيكي و اصل مدارك بارگذاري شده در سامانه گلستان الزامي است. پذيرفته شدگان گرامي مي بايست مراحل بار گذاري در سيستم گلستان را بصورت كامل و صحيح انجام داده و حتما گزارش 260 را پرينت گرفته و همراه خود داشته باشند.

پذيرفته شدگان ارشد دانشكده فيزيك، براي ثبت نام حضوري روزهاي سه شنبه و  چهارشنبه مورخ 20و21/6/97 از ساعت 9 صبح الي 15 طبق جدول ارايه شده ذيل  به آموزش پرديس علوم مراجعه نمايند.

**مهم: داشتن نسخه پرينت گرفته شده گزارش 260 ( اخذ گواهي پذيرش غير حضوري) به همراه اصل تمام مدارك خواسته شده  الزامي بوده و در صورت نداشتن اين گزارش (حتي اگر ديگر مدارك كامل باشد ) پذيرش دانشجويان انجام نخواهد گرديد و دانشكده هيچگونه مسئوليتي در اين رابطه ( عدم ثبت نام دانشجو ) نخواهد داشت.

**دقت گردد در صورتيكه موفق به دريافت گزارش 260 از سيستم گلستان نگرديده باشيد، به علت ناقص بودن و صحيح نبودن مراحل بار گذاري مدارك در سيستم گلستان بوده و مراحل بار گذاري مدارك مي بايست بصورت صحيح و كامل از اول انجام گيرد

آدرس دانشكده فيزيك دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي جهت مراجعه حضوري براي نهايي شدن ثبت نام : خيابان شريعتي- بالاتر از پل سيد خندان- خيابان شهيد مجتبايي- خيابان شهيد كاويان –پرديس علوم دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي – اداره آموزش

تلفن تماس :22850273

جدول مراجعه دانشجويان كارشناسي ارشد 1397 جهت پذيرش حضوري :

1397/06/16