اطلاعيه شماره 4 دانشكده فيزيك در رابطه با پذيرفته شدگان آزمون نيمه متمركز دكتري سال 1397

ضمن آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان گرامي جدول زمان‌بندي انجام مصاحبه علمي داوطلبين به شرح ذيل اعلام مي گردد.

لازم است دواطلبن محترم اطلاعيه هاي قبلي دانشكده و دانشگاه را دقيقا مطالعه نمايند.

ضمنا ياداوري مي گردد داوطلبين مي بايست نيم ساعت قبل از شروع بازه زماني مصاحبه خود، جهت تاييد مدارك در آموزش دانشكده فيزيك حضور داشته باشند.

بازه زماني مشخص شده براي هر متقاضي تقريبي بوده و بسته به زمان مصاحبه ديگر متقاضيان، ممكن است بازه زماني طولاني تر شود.

الف- گرايش فيزيك هسته اي ( روز مصاحبه دو شنبه  مورخ 28/3/97)

ب-گرايش فيزيك ماده چگال ( روز مصاحبه سه شنبه  مورخ 29/3/97)

با تشكر-  معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشكده فيزيك  دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي

داوطلبين گرامي ميتوانند در صورت داشتن سئوال با تلفن 22850273 آموزش دانشكده تماس بگيرند

مكان مصاحبه : سالن دكتر ابوالحسني پرديس علوم.

1397/03/19