فراموشی کلمه عبور ایمیل یا نام کاربری
دانشجویان گرامی، برای "تغییر کلمه عبور ایمیل" یا "بازیابی نام کاربری ایمیل" بایستی به آدرس : http://portal.kntu.ac.ir/29  مراجعه کنید. در این فرم می توانید کلمه عبور اکانت (حساب کاربری و ایمیل دانشگاهی) و همچنین ایمیل دوم خود را که در فرم ثبت نام ایمیل وارد کرده بودید، تغییر دهید. این کلمه عبور برای ورود شما به سیستمهای نرم افزاری دانشگاه مانند پست الکترونیک، سیستم دروس و پرتال دانشگاه استفاده می شود لذا کاملا از آن مراقبت کنید.

برای استفاده از این فرم ابتدا بایستی در سیستم آموزشی گلستان خود لاگین کنید و در مسیر مشخص شده زیر و گزارش 671 با وارد کردن شماره دانشجویی، گذر واژه دوم خود را یادداشت (کپی) کرده و با وارد کردن سایر اطلاعات درخواست شده می توانید رمز عبور حساب کاربری متمرکز خود را تغییر دهید.

توجه: پس از تغییر رمز عبور خود حتما مرورگر خود را ببندید.

Review:
Date: