ارایه پایان نامه و تسویه حساب با کتابخانه

دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیلی خود برای انجام تسویه حساب با کتابخانه با ید دو مرحله طی کنند:

1-      به سیستم امانت کتابخانه بدهی نداشته باشید. می توانید بدهی خود را از دو طریق چک کنید:

-          پروفایل خود را در سیستم امانت به صورت آنلاین چک کنید.

-          با میز امانت کتابخانه تماس بگیرید و از همکاران کتابدار کمک بگیرید. 84063409-021

2-      پایان نامه/ رساله خود را از طریق سیستم گلستان به کتابخانه ارسال کنید. برای انجام این کار مراحل زیر را طی کنید:

-          پس از طی کامل مراحل فارغ التحصیلی از طرف اداره آموزش، امکانی برایتان ایجاد می شود به نام "درخواست تایید فایل پایان نامه/ رساله و چکیده و کلیدواژه فعالیت".

-          "درخواست جدید" را انتخاب کرده و اطلاعات پایان نامه خود را ثبت کنید.

-          چکیده فارسی و انگلیسی و کلیدواژه های فارسی و انگلیسی را ثبت کنید و سپس فایلهای نهایی Word  و PDF پایان نامه را آپلود کنید.

-          در انتها حتما با انتخاب گزینه "تایید و ارسال"، روند بررسی و تأیید پایان نامه را آغاز کنید.

-          در ابتدا فایلهای پایان نامه برای بررسی فرمت و چارچوب فایلها به کارشناس کتابخانه ارجاع داده می شوند و پس از تأیید کتابخانه برای بررسی محتوای علمی، فایلها به استاد راهنما ارجاع خواهند شد. در صورتی که در هر کدام از این مراحل نیاز به اصلاح فایلها دیده شود، پایان نامه برای اصلاح به دانشجو برگشت داده خواهد شد. در تمامی مراحل دانشجو می تواند با مشاهده گزینه "گردش کار" مطلع شود که فایلها در چه مرحله ای از مراحل تأیید قرار دارند و در صورت نیاز به اصلاح، یادداشت کتابخانه و استاد راهنما برای دانشجو چیست.

نکته: نکات زیر را در مورد فایل­های پایان نامه به خاطر داشته باشید:

-          فایل پایان نامه بر اساس شیوه نامه نگارش پایان نامه دانشکده تهیه شده باشد.

-          امضای اعضای هیأت داوران در برگ " تاییدیه هیأت داوران" وجود داشته باشد.

-          امضای دانشجو/دانشجویان در برگ "اظهارنامه دانشجو" وجود داشته باشد.

-          برای ثبت اطلاعات پایان نامه، استفاده از مرورگر Internet Explorer توصیه می شود.
Review:
Date: