"معاون پژوهشی و فناوری" دانشگاه منصوب شد
با حکم سرپرست دانشگاه، دکتر محمد شرعیات به سمت "معاون پژوهشی و فناوری" دانشگاه منصوب شد
با حکم سرپرست دانشگاه، دکتر محمد شرعیات به سمت "معاون پژوهشی و فناوری " دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی؛ دکتر حسن کریمی مزرعه شاهی، سرپرست دانشگاه ضمن تقدیر از خدمات دکتر محمد طالعی (معاون سابق پژوهشی و فناوری)، طی حکم مورخ 1400/10/13، دکتر محمد شرعیات را به سمت «معاون پژوهشی و فناوری» دانشگاه منصوب کرد.
در این حکم آمده است: «انتظارمی رود در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های اصولی و موثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها، تقویت نظم و انضباط، قانون مندی و شفاف سازی هرچه بیشتر با اتکال به خداوند تبارک و تعالی توفیق کامل داشته باشید».
گفتنی است دکتر شرعیات از پژوهشگران یک درصد برتر دنیا در سال 2020-2021 می باشند.
1400/10/13