خرید خدمات مشاوره ای در زمینه طراحی الگوریتم های پایش وضعیت نیروگاه های حرارتی

مجری طرح : مهدی علیاری (گروه پژوهشی APAC)

اسامی همکاران : دکتر علی خاکی صدیق (گروه پژوهشی APAC)، دکتر علیرضا فاتحی(گروه پژوهشی APAC)

معرفی طرح (شامل اهداف، مراحل انجام و مشخصات فنی طرح) :

پروژه طراحی و ساخت مرکز پایش وضعیت نیروگاه مپنا یک پروژه تحقیق و توسعه بوده و توسط تیم پایش وضعیت شرکت مکو در حال طراحی و توسعه است. با توجه به ماهیت پژوهشی الگوریتم مورد استفاده در پایش وضعیت، این تیم نیازمند استفاده از دانش متخصصین دانشگاه در حوزه تشخیص عیب ­های گوناگون است. به همین منظور و بر اساس تجربه همکاری قبلی با گروه پژوهشی APAC (ایپک) در پروژه "GAS Turbine Fault Detection and Identification " و جهت استفاده مناسب از ظرفیت­ های علمی موجود در دانشگاه در این پروژه استفاده از نیروهای معرفی شده توسط تیم APAC در این پروژه و در حوزه ­های کاری مطرح شده در زیر، مد نظر است.

·         پایش وضعیت نیروگاه­ های حرارتی

·         بهینه سازی عملکرد نیروگاهی

·         هوشمند سازی تشخیص عیب

·         نرم افزار آنالیز ارتعاشات توربین