نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده های هوافضا و ریاضی
به منظور بهره مندی از دیدگاه و نقطه نظرات متقابل نشست هم اندیشی بین اعضای هیات علمی و رئیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده های هوافضا و ریاضی، به منظور تقویت و استمرار ارتباط دوسویه و بهره‌مندی از دیدگاه‌ها و نقطه نظرات متقابل، دوشنبه 27 بهمن به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

در این نشست دکتر یزدان دوست، رئیس دانشگاه ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام هادی (ع)  اظهار داشت: سعی ما بر این است که در شرایط کرونایی حاضر، فعالیت های مختلف آموزشی، پژوهشی و نشست های هم اندیشی با اعضای هیات علمی تعطیل نشود و با استفاده حداکثری از ظرفیت فضای مجازی با تلاشی مضاعف به سوی اهداف عالی حرکت کنیم.

رئیس دانشگاه همچنین بیان داشت: امیدواریم نقطه نظرات اعضای هیات علمی در این پردیس بتواند در جهت ارتقاء کیفی دانشگاه به ما کمک کند.

در ادامه این نشست، اعضای هیئت علمی نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح و متعاقب آن رئیس دانشگاه و هیئت همراه (معاونین آموزشی، پژوهشی و اداری مالی دانشگاه) به پرسش‌های مطروحه پاسخ دادند.

1399/11/27