رئیس دانشگاه: ساز و کار حضور دانشجویان در دانشگاه تابعی از شرایط روز است
ساز و کار حضور دانشجویان در دانشگاه تابعی از شرایط روز است
‎ به گزارش روابط عمومی، فرهاد یزدان‌دوست، رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در گفتگو با فرهیختگان درباره بازگشایی دانشگاه‌ها در نیمه دوم شهریور گفت: «درحال‌حاضر دغدغه اصلی ما برگزاری امتحانات پایان ترم است؛ امتحانات فعلا درحال برگزاری است و برنامه‌ریزی‌های کامل نیز در این زمینه انجام شده است. بعد از پایان امتحانات یعنی اواخر تیر و اوایل مردادماه برنامه‌ریزی لازم را برای دروس عملی ترم گذشته انجام خواهیم داد.»

‎او ادامه داد: «در دانشگاه‌هایی مثل صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی برگزاری دروس عملی مهم است، بنابراین باید در این خصوص برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود.
‎ نکته دیگر اینکه در این دانشگاه ترم تابستانه را نیز برای رفع برخی عقب‌افتادگی‌ها برگزار خواهیم کرد.
‎ به‌طور مثال دانشجویانی که دروس حذفی داشته یا نیاز دارند برخی دروس را زودتر بگذرانند، ترم تابستانه برایشان برگزار می‌شود.»

‎یزدان‌دوست با توجه به مزیت‌های آموزش الکترونیکی گفت: «تلاش شده یک بازه زمانی مناسب برای ترم تابستانی در این خصوص درنظر گرفته شود تا تعداد واحد مناسب‌تری- اضافه‌تر از آنچه به‌صورت متعارف ارائه می‌شده- ارائه شود.
‎ به‌طور مثال درس‌های اصلی رشته فنی‌ومهندسی در تابستان ارائه نمی‌شد و حتی در برخی موارد ترم تابستان نداشتیم اما امسال با توجه به وضعیت کرونا سعی می‌کنیم این دروس را در ترم تابستان ارائه دهیم که تا حد ممکن مشکلات دانشجویان را مرتفع کنیم.»

‎او اظهار کرد: «مجموعه‌ای از واحدها در ترم تابستان ارائه شده است؛ درس‌های عملی که دغدغه دانشجویان بود نیز تا حد امکان به فضای الکترونیک سپرده شد و مابقی برای بعد از امتحانات در دستورکار قرار می‌گیرد.»

‎رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: «سازوکار حضور دانشجویان در دانشگاه تابعی از شرایط روز است. درحال‌حاضر شرایط بسیار متغیر است، بنابراین یک روال کلی در تمام دنیا سرلوحه کار قرار گرفت و مراکز آموزشی از دبستان تا دانشگاه‌ها تعطیل شدند.درواقع مراکز آموزشی جزء اولین مراکزی بودند که تعطیل شدند و جزء آخرین مراکزی نیز خواهند بود که به شرایط قبل از کرونا باز می‌گردند.»
‎او گفت: «با این اوصاف ما با توجه به موارد تاکیدشده ستاد ملی مقابله با کرونا و برنامه‌ریزی‌های دولت عمل کردیم و بازگشایی دانشگاه‌ها طبق این موارد خواهد بود. نمی‌توان از الان برای نیمه دوم شهریورماه تصمیم گرفت اما امیدواریم شرایط کشور به حالت عادی بازگشته و آموزش را مانند گذشته از سربگیریم.»
‎یزدان‌دوست با بیان اینکه ما توانستیم در فضای الکترونیک حرکت کنیم، گفت: «ترم گذشته را توانستیم هم در زمان مشخص و هم با کیفیت مناسب بسامان برسانیم. اگر بنا شد در سال‌های آینده نیز از این فضا بهره‌برداری کنیم، با اعتمادبه‌نفس این کار را انجام خواهیم داد.»
‎رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در ادامه تاکید کرد: «به نیمسال جاری دو هفته اضافه شد؛ همه‌چیز با این زمان پیش می‌رود، اگر به‌طور مثال قبلا نمره‌ها تا اواسط تیرماه ارائه می‌شد، الان تا اوایل مردادماه اعلام می‌شود.»
‎او در پایان تاکید کرد: «آمادگی داریم با مشکلات برخورد کنیم؛ دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی جزء دانشگاه‌هایی بود که در زمان کرونا به‌موقع اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام داد و تمام موارد به‌صورت شفاف مطرح شد
1399/04/06