ورود به رتبه بندی بین المللی QS برای نخستین بار در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
پایگاه رتبه بندی کیو اس دهمین دوره رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های جهان را منتشر کرد

به گزارش روابط عمومی، در این رتبه بندی تعداد 1،368 دانشگاه، از 83 کشور در 48 موضوع ارزیابی شده اند. از کشور ایران 14 دانشگاه در 13 حوزه موضوعی حضور دارند.
رتبه بندی کیواس در سال 2020 میلادی دانشگاه های برتر دنیا را در 48 حوزه موضوعی در قالب 5 حیطه کلی علوم طبیعی؛ مهندسی و فناوری؛ علوم زیستی و پزشکی؛ علوم اجتماعی و هنر و علوم انسانی مورد رتبه بندی قرار داده است.
مقایسه نتایج رتبه بندی 2020 نسبت به 2019 حاکی از ارتقا معنادار جایگاه اکثر دانشگاه های کشور در برخی حوزه های موضوعی است.
رتبه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در رشته مهندسی برق و الکترونیک 401 - 450 و در رشته مهندسی مکانیک 451-500 اعلام شده است.

ًضمن تبریک به همه اعضای محترم خانواده دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی برای تلاش های ارزنده و ورود به رتبه بندی جهانی QS برای نخستین مرتبه، امید است شاهد رشد و ارتقاء دانشگاه در سایر رتبه بندی های ملی و بین المللی باشیم.
1398/12/14
2070