آغاز فرايند انتخاب دانشجوي پژوهشگر برتر

"اطلاعيه انتخاب دانشجوي پژوهشگر برتر"

قابل توجه دانشجويان محترم كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري

معاونت پژوهشي دانشگاه درنظر دارد نسبت به انتخاب دانشجوي پژوهشگر برتر در مقاطع دكترا، كارشناسي ارشد و كارشناسي (به تفكيك) اقدام نمايد. دانشجويان مذكور مي بايست در بازه زماني 95/07/01 لغايت 96/06/31 (يا بخشي از آن) دانشجو بوده و عملكرد پژوهشي مناسبي مطابق آيين‌نامه دانشجوي پژوهشگر برتر دانشگاه داشته باشد. داوطلبان مي بايست ضمن تكميل فرمهاي مربوطه، مدارك و مستندات فعاليتهاي پژوهشي خود را حداكثر تا ساعت 15 روز يكشنبه 7 آبان 1396 به مدير محترم گروه مربوطه تحويل دهند. جهت مطالعه مفاد آيين نامه دانشجوي پژوهشگر برتر و همچنين دريافت فرمهاي مربوطه از لينك هاي زير اقدام فرماييد.

1396/08/02