دهمين كنفرانس بين المللي مهندسي صنايع در تاريخ هاي 7 و 8 بهمن ماه 1392

دهمين كنفرانس بين‌المللي مهندسي صنايع در بهمن ماه 1392 همزمان با طليعه سي و پنجمين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران با مشاركت دانشكده مهندسي صنايع و سيستم هاي دانشگاه تهران و انجمن مهندسي صنايع ايران و به همراهي و موّدت دانشگاه‌هاي معتبر سراسر كشور و با حضور فعال بخش-هاي دولتي و خصوصي برگزار مي‌گردد. باشد كه ايران عزيز با قدوم استوار اساتيد و پيشگامان علم و صنعت، بتواند گامهاي پرافتخاري در عرصه صنعت جهاني بردارد.
طي دو روز برگزاري كنفرانس، با ارائه مقالات علمي، برگزاري پانل‌هاي كاربردي، كارگاه هاي كاربردي و نمايشگاه هاي بخش صنعت و دانشگاه، شاهد محيطي پويا و مفيد براي شركت‌كنندگان خواهيم بود كه با حضور سياستگذاران، فعالان و دست‌اندركاران عرصه مهندسي صنايع كشور در بخش هاي مختلف، زمينه انتقال دانش فني و تبادل افكار در فضاي كنفرانس فراهم خواهد آمد.

1392/05/26