سال تحصيلي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از ۲۳ شهريورماه آغاز مي‌شود.
معاون آموزشي دانشگاه خواجه‌نصير با اشاره به آغاز سال تحصيلي ۹۲-۹۳ از ۲۳ شهريورماه، گفت: آغاز زودتر از موعد سال تحصيلي گذشته كيفيت لازم را نداشت ولي امسال هماهنگي‌هاي لازم براي تسهيل در رفاه دانشجويان انجام مي‌شود.

بهزاد وثوقي معاون آموزشي دانشگاه خواجه‌نصير در گفت‌وگو با فارس با اشاره به آغاز سال تحصيلي ۹۲-۹۳ از اواسط شهريورماه، گفت: سال گذشته نيمسال اول تحصيلي از ۱۸ شهريورماه آغاز شد كه كيفيت لازم را نداشت زيرا سال اول اجراي برنامه آغاز زودتر از موعد سال تحصيلي بود ولي امسال كه سال تحصيلي از ۲۳ شهريورماه آغاز مي‌شود، اميدواريم با انجام هماهنگي‌هاي لازم كيفيت آموزشي و رفاهي دانشگاه‌ها در آغاز سال تحصيلي بدون مشكل باشد.

وي افزود: در حال حاضر با معاونت دانشجويي دانشگاه هماهنگي‌هايي صورت گرفته است تا از نظر خوابگاه و غذا و ساير امكانات رفاهي دانشجويان در آغاز سال تحصيلي با مشكلي مواجه نشوند.

وثوقي اضافه كرد: همچنين با اساتيد دانشگاه نيز هماهنگ شده است تا مسائل آموزشي با بهترين كيفيت انجام شود.

معاون آموزشي دانشگاه خواجه‌نصير اظهار داشت: با توجه به تجربه سال گذشته در آغاز زودتر از موعد سال تحصيلي، امسال نيمسال اول با كيفيت بالاي رفاهي و آموزشي در دانشگاه صنعتي خواجه‌نصير آغاز مي‌شود.

1392/04/12