اطلاعیه در خصوص دانشجویانی که تا کنون موفق به اخذ واحد نشده اند

بدینوسیله ضمن تأکید بر مفاد نامه شماره 3473/آ مورخ 30/6/1398 این مدیریت در مورد دستور معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مبنی بر لزوم حذف جریمه دیرکرد انتخاب واحد دانشجویان و رعایت بازه زمانی مجاز برای انتخاب واحد توسط دانشجویان، به استحضار می رساند دانشجویانی که با دلایل موجه (نقص مدرک، عدم وصول مدارک اجباری و مباحث مربوط به شهریه) مجاز به انتخاب واحدهای درسی در زمان حذف و اضافه شناخته می شوند، موظفند مجوز کتبی با مهر و امضای معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و یا این مدیریت را به آموزش دانشکده ارائه نمایند. دانشجو پس از تکمیل و تحویل فرم تعهد پیوست جهت درج در پرونده آموزشی به آموزش دانشکده و کنترل نقص مدارک در سیستم گلستان توسط همکاران محترم اداره آموزش دانشکده ها، اجازه انتخاب واحد خواهد داشت. بدیهی است در سایر موارد دانشجو اجازه ثبت نام در زمان حذف و اضافه تداشته و لازم است مطابق مقررات آموزشی در مورد نامبرده اقدامات لازم به عمل آید.

1398/12/03