بازديد علمي دانشجويان از يازدهمين نمايشگاه بين‏ المللي بورس، بانك و بيمه
بازديد علمي دانشجويان كارشناسي ارشد مهندسي مالي و MBA
از يازدهمين نمايشگاه بين‏ المللي بورس، بانك و بيمه

به همت دانشكده مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي و با تعامل صورت گرفته بين گروه مهندسي مالي دانشگاه، شركت بورس تهران و سرمايه ‏گذاري مهرگان دانشجويان كارشناسي ارشد مهندسي مالي، MBA و ساير دانشجويان علاق‏مند به مباحث مالي و سرمايه‏ گذاري توانستند در روز سه شنبه مورخ 28 فروردين ماه از يازدهمين نمايشگاه بين ‏المللي بورس، بانك و بيمه بازديد كرده و مهمان اين دو شركت تاثيرگذار بازار سرمايه باشند. در اين بازديد و در برنامه صبح دو كارگاه آموزشي «استراتژي‏هاي مختلف معاملاتي سهام» و «آشنايي با روش‏هاي ارزش‏گذاري سهام» در سالن آموزش سرمايه‏گذاري مهرگان و با حضور خبرگان بازار برگزار گرديد و پس از پذيرايي در برنامه عصر دانشجويان دانشگاه در نشست تخصصي «تحليل بازار مسكن در سال 97» در غرفه شركت بورس تهران حضور داشتند. در پايان به دانشجويان به رسم يادبود كتاب‏هايي هديه گرديد. آقاي دكتر ابراهيمي و آقاي مهندس محسن نژاد از همكاران دانشگاه نيز بر اين بازديد علمي نظارت و راهبري داشتند.

1397/02/04