اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان بدون آزمون(استعداد درخشان) کارشناسی ارشد سال 1401
با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما عزیزان به اطلاع می رساند ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان) از روز دوشنبه بیست و هشتم شهریور ماه1401 تا روز چهارشنبه سی ام شهریورماه 1401، در سیستم گلستان امکان پذیر شده است. برای اطلاع از نحوه ثبت نام و مدارک لازم بایستی با توجه به اطلاعیه های ثبت نام الکترونیکی دانشجویان کارشناسی ارشد که در تاریخ 1401/06/14در تارنمای دانشگاه قرار گرفته است و بر اساس مندرجات اطلاعیه مربوطه ، نسبت به ثبت نام و چاپ گواهی پذیرش غیرحضوری خود اقدام نمائید.

پس از تکمیل پذیرش غیر حضوری لازم است برای اطلاع از زمان انتخاب واحد با اموزش دانشکده مربوطه در تماس باشید.

پذیرفته شدگان گرامی لازم ­است پس از تکمیل مراحل ثبت نام (ثبت نام الکترونیکی و انتخاب واحد) با مراجعه به آدرس:

https://sd.sanjesh.org/Default.aspx از نحوه دریافت و تکمیل فرم های صلاحیت عمومی و واریز هزینه اطلاع حاصل نموده و پس از آن در روز دوشنبه مورخ 1401/07/11 از ساعت 08/30 الی 12/30 با در دست داشتن فرم های تکمیل شده ، فیش واریزی و مدارک لازم به این مدیریت مراجعه نمایند.

شناسه کاربری و گذر واژه برای ورود به سیستم جامع آموزشی دانشگاه (گلستان) برای پذیرفته شدگان بدون آزمون (استعداد درخشان) به شرح زیر خواهد بود:

شناسه کاربری: کد ملی ده رقمی + n011 بدون فاصله بین آن ها. به طور مثال : **********n011

گذر واژه: کد ملی ده رقمی

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه