مرخصی تحصیلی

1- دانشجو در صورتیکه سنوات تحصیلی او از 8 نیمسال بیشتر نشده باشد ،حداکثر تا دو نیمسال، می تواند از مرخصی تحصیلی با احتساب استفاده نماید و اگر این شرایط را داراست، برای درخواست، مراحل زیر را دنبال نماید.

2-  در پیشخوان خدمت در سامانه گلستان در قسمت درخواست بررسی  مشکلات، درخواست خود را برای شورا دانشکده ارائه می نماید.

3- دلایل خود را در قسمت مربوطه ذکر می کند.

4- در نهایت درخواست خود را تایید و ارسال می کند.

5- از طریق اتوماسیون درخواست برای استادراهنما و پس از آن به آموزش ارسال می شود.

6- تقاضای دانشجو در شورای آموزشی دانشکده مطرح می شود و رای صادره حداکثر دو هفته بعد از تاریخ درخواست در سیستم گلستان ثبت می شود.

7- دانشجو رای صادره را  می تواند در گزارش شماره 173 سامانه آموزشی گلستان مشاهده نماید.

8- در صورت موافقت شورای آموزشی دانشکده با درخواست دانشجو، بدون نیاز به مراجعه حضوری ، اداره آموزش دانشکده در سامانه آموزشی گلستان وضعیت نیمسال مورد نظر در صفحه اطلاعات جامع دانشجو  را به مرخصی تحصیلی با احتساب تغییر خواهد داد.

9- دانشجو تغییر وضعیت نیمسال خود را در اطلاعات جامع گلستان می تواند مشاهده نماید.

کارشناس مربوطه: آقای شاه آبادی shahabadi[AT]eetd.kntu.ac.ir
Review: