راهنمای دسترسی به متن کامل پایان‌ نامه‌ها

دانشجویان  مقطع تحصیلات تکمیلی  برای دسترسی به متن کامل پایان‌نامه‌ها (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری)، می بایست ابتدا از طریق پروفایل خود در پورتال کتابخانه مرکزی در سامانه کتابخانه دیجیتال ثبت‌نام نمایند، پس از عضویت و دریافت نام کاربری و رمز عبور می‌توانند از این امکان برخوردار باشند.

نکات مهم:

·         خواهشمند است راهنمای ثبت نام و عضویت در پورتال کتابخانه و کتابخانه دیجیتال را مطالعه نمایید.

·         امکان دسترسی به متن کامل پایان‌نامه‌ها، فقط برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی امکان‌پذیر است.

·         دانشجویان مقطع کارشناسی که واحد پایان‌نامه را اخذ کرده باشند می‌توانند درخواست خود مبنی‌بر دسترسی به متن کامل پایان‌نامه‌ها را به آدرس ایمیل ieLibrary[AT]kntu.ac.ir ارسال نمایند. بعد از بررسی درخواست و تأیید آن، این دسترسی برای دانشجو امکان‌پذیر می‌شود.

·         در هنگام ثبت‌نام در صورت بروز خطا و مشکل با ایمیل‌های ieLibrary[AT]kntu.ac.ir   یا Libportal[AT]kntu.ac.ir  مکاتبه نمایید.

کارشناس: محمد حیدری

تلفن: 84062333