اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پیرو تشکیل جلسه فوق العاده شورای دانشگاه
اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

پیرو تشکیل جلسه فوق العاده شورای دانشگاه در تاریخ شنبه دهم اسفند ماه و برنامه ریزی های معاونت آموزشی بر اساس مصوبات این جلسه، موارد زیر را به اطلاع می رساند:
1- هیچ کلاس حضوری تا آخر اسفند ماه در دانشگاه تشکیل نخواهد شد.
2- تنها دانشجویانی که به تشخیص آموزش دانشکده قبلا مدارک خود را برای دفاع تا آخر بهمن ماه به مراجع ذیربط در دانشگاه تحویل داده اند و بدلیل عدم تشکیل جلسه شورای دانشکده یا عدم امکان انجام هماهنگی ها برای برگزاری جلسه دفاع، موفق به دفاع نشده اند می توانند در اسفند ماه دفاع نمایند. این گروه از دانشجویان مشمول پرداخت جرائم مالی نخواهند بود.
3- تردد دانشجویان به دانشگاه تنها در شرایط خاص و با تایید استاد راهنما و پس از صدور مجوز از معاون آموزشی دانشکده مجاز خواهد بود.
4- حذف و اضافه دانشجویان تا انتهای هفته جاری و حتی الامکان بصورت الکترونیکی انجام خواهد شد. سرپرستان آموزش دانشکده ها موظف به پیگیری موضوع و انجام هماهنگی های لازم با مدیریت های ذیربط در دفتر مرکزی دانشگاه خواهند بود.
5- به منظور انجام هماهنگی های لازم و حل مشکلات دانشجویان، شورای آموزشی دانشگاه و کمیسیون موارد خاص در هفته جاری تشکیل خواهد شد.
1398/12/12