.
برگزاری نشست مشترک بین دانشکده ریاضی و شرکت بین المللی تحقیقات بازاریابی آگاه
.
با هدف افزایش مهارت های دانشجویی و ارتقاء اثربخشی اجتماعی علوم ریاضی، نشست مشترک بین دانشکده ریاضی و شرکت بین المللی تحقیقات بازاریابی آگاه در تاریخ 8 آذر ماه 1400 در محل دانشکده ریاضی برگزار شد. در این نشست ضمن ارائه نیاز سنجی های طرفین بر موضوع همکاری های دو جانبه و استفاده از ظرفیت‌ و پتانسیل های علمی، تخصصی و تجربی هر دو طرف تاکید شد. محور اصلی مذاکرات بر مبنای استفاده از فرصت ایجاد شده در جهت معرفی دانشجویان و کسب تجربه، افزایش مهارت های فنی و آماری و نیز موضوع کار آفرینی و همچنین استفاده از خدمات علمی و تخصصی دانشکده در حوزه های علوم داده، ریاضیات تصادفی، بهینه سازی، ریاضیات مالی، محاسبات علمی و .... بود که مورد استقبال طرفین واقع شد. در راستای همکاری های بیشتر و هدفمند و جمع بندی موضوع در قالب تفاهم نامه مشترک، مقرر شد جلسه دیگری در محل شرکت منعقد شود.

1400/09/09
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
دانشکده ریاضی : انتهای بزرگراه زین الدین شرق - خیابان وفادار شرقی - بلوار دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی - پردیس شهید رضائی نژاد
تلفن : 77125070 - 77125254   دورنگار : 77125291