.
» 1400/06/31 دانشجو: زهرا کاظمی مجرد، استاد راهنما: دکتر خدایی مهر
عنوان رساله: استفاده از روشهای مبتنی بر یادگیری ژرف در طراحی و کدگشایی کدهای تصحیح خطا
 آگهی برگزاری جلسه نیمه حضوری دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد
   زمان: چهار شنبه 1400/06/31 ساعت 16:00
   مکان: سالن همایش
   لینک ورودhttps://meetbk.kntu.ac.ir/b/jj6-ndl-or7    کد دسترسی:036924
   عنوان رساله:
استفاده از روشهای مبتنی بر یادگیری ژرف در طراحی و کدگشایی کدهای تصحیح خطا

نام دانشجو: زهرا کاظمی مجرد
   استاد راهنما: دکتر حسن خدایی مهر
   استاد ارزیاب داخلی: دکتر حسین جوهری
   استاد ارزیاب خارجی: دکتر مریم طهماسبی

چکیده فارسی

یکی از مهمترین اهداف در ارتباطات، ارسال و دریافت امن اطالعات از طریق کانالهای مخابراتی میباشد. هیچ کانالی بدون نویز نیست. به همین دلیل در فرستنده، بیتهای توازن به اطالعات اصلی افزوده میشود که در صورت نویزی شدن اطالعات اصلی، همچنان قابل بازیابی باشد. این فرآیند کدگذاری نامیده میشود. به دنبال کدگذاری، به الگوریتمهای کدگشایی برای بازیابی اطالعات گیرنده نیاز داریم. الگوریتم انتشار باور یکی از روشهای کدگشایی است که نتایج بسیار خوبی بر روی برخی کدهای خطی همچون کدهای LDPC داشته است. مسئله کدگشایی کانال کدهای خطی با اندازه بلوک کوچک و با پیچیدگی پایین و عملکرد نزدیک به بهینه در این پایاننامه در نظر گرفته شده است. نشان داده شدهاست که روشهای یادگیری عمیق میتواند برای بهبود عملکرد کدگشای انتشار باور استفاده شود. پیشرفتهای مشابهی برای الگوریتم کدگشای حداقل-مجموع نیز بدست آمده است که نشان میدهد گره خوردن پارامترهای الگوریتم کدگشایی طی تکرارهای آن به منظور ایجاد یک شبکه عصبی بازگشتی قابل اجرا است. مزیت این روش آن است که تعداد پارامترهای کمتری مورد نیاز است. در این پایاننامه معماری یک کدگشای عصبی بازگشتی مبتنی بر روش آزادسازی متوالی را معرفی میکنیم. بعالوه نشان میدهیم که کدگشای انتشار باور عصبی میتواند برای بهبود عملکرد کدگشایی یا کاهش پیچیدگی محاسباتی برای کدهای کوتاه BCH استفاده شود.

1400/06/27
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
دانشکده ریاضی : انتهای بزرگراه زین الدین شرق - خیابان وفادار شرقی - بلوار دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی - پردیس شهید رضائی نژاد
تلفن : 77125070 - 77125254   دورنگار : 77125291