.
اطلاعیه شماره 4: اعلام برنامه زمانی و راهنمای شرکت در جلسه مصاحبه غیر حضوری داوطلبان آزمون دکتری 1400
.
1) مصاحبه از طریق سامانه جلسات مجازی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی (از طریق مرورگر کروم یا فایرفاکس) در روزهای سه شنبه (18 خرداد 1400) و چهارشنبه (19 خرداد 1400) متناسب با رشته/گرایش داوطلبان، بر اساس لینک های دسترسی به جلسات (کلیک کنید) و جدول زمانی داوطلبان مصاحبه دکتری (کلیک کنید) و جدول زمانی استعدادهای درخشان (کلیک کنید) برگزار خواهد شد.
2) مدت زمان مصاحبه هر داوطلب حدود 20 دقیقه برنامه ریزی شده است .
3) به منظور استفاده بهینه از زمان، حداقل 30 دقیقه ﻗﺒﻞ از زﻣﺎن ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ، وارد اﺗﺎق اﻧﺘﻈﺎر مصاحبه ﺷﻮﻧﺪ و 5 دقیقه قبل از زمان شروع مصاحبه خود، اﺗﺎق اﻧﺘﻈﺎر مصاحبه را ﺗﺮک و ﺑﻪ اﺗﺎق ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ وارد ﺷده و منتظر تایید توسط مدیر جلسه بمانید.
4) با توجه به برنامه فشرده زمانی مصاحبه ­ها و کمبود وقت، لطفاً قبل از شرکت در مصاحبه از صحت عملکرد سخت ­افزار و بروز بودن مرورگر مورد استفاده و سرعت شبکه خود اطمینان حاصل کنید.
5) حسب شیوه نامه ابلاغی سازمان سنجش آموزش کشور، کلیه متقاضیان در زمان انجام مصاحبه ملزم به استفاده از دوربین (وب کم) بوده به طوریکه با قرارگرفتن در یک محیط مناسب و با پوشش رسمی آماده انجام مصاحبه باشند. برای این منظور پس از اخذ اجازه ورود به جلسه مصاحبه، میکروفون خود را روشن نموده و از گزینه "اشتراک­ گذاری دوربین" در پایین صفحه استفاده کنید.
6) لطفاً در ابتدای مصاحبه و با اعلام مدیر جلسه، به طور مختصر سوابق تحصیلی، فعالیت­ های علمی و پژوهشی، رتبه و نحوه انتخاب رشته خود را بیان نموده و منتظر سوالات احتمالی اعضای کمیته باشید.
7) چنانچه در طول آزمون و یا قبل از آن سوالاتی درخصوص موارد مطرح شده و چگونگی ورود به سامانه دارید با تلفن: 5070 7712 - 021 یا ایمیل mathdep@kntu.ac.ir ارتباط برقرار کنید .
1400/03/13
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
دانشکده ریاضی : انتهای بزرگراه زین الدین شرق - خیابان وفادار شرقی - بلوار دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی - پردیس شهید رضائی نژاد
تلفن : 77125070 - 77125254   دورنگار : 77125291