تفاهم نامه همکاری دو جانبه هلدینگ دانش بنیان گسترش صنعت علوم زیستی و دانشکده مهندسی نقشه برداری به امضا طرفین رسید.
هلدینگ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تفاهم نامه همکاری دو جانبه هلدینگ دانش بنیان گسترش علوم زیستی(لیدکو) و دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در تاریخ 1401/3/24 در محل دانشکده مهندسی نقشه برداری به امضای طرفین رسید. در این جلسه آقای دکتر عامریان،رییس دانشکده نقشه برداری،بر همکاری علمی پژوهشی طرفین در طراحی، توسعه و استقرار سامانه های مکان محور در حوزه های مدیریت و پایش بیماری های محیطی، محیط زیست،کشاورزی،منابع آب،فرونشست،مخاطرات طبیعی و حریم شهری تاکید نمودند.
همچنین دکتر طالب زاده،مدیر عامل شرکت لیدکو،آمادگی خود را برای ایجاد بستری جهت تجاری سازی طرح ها،ایده ها و دستاوردهای فناورانه دانشگاه در حوزه علوم زیستی مطرح نمود.

1401/03/31