جلسه هم‌اندیشی در خصوص همکاری‌های بین‌المللی

جلسه هم‌اندیشی در خصوص همکاری‌های بین‌المللی با حضور جناب آقای دکتر احسانیان؛ معاون محترم بین‌الملل دانشگاه و کارشناسان محترم این معاونت، آقای دکتر امرایی؛ رئیس محترم دانشکده، آقای دکتر علی اکبریان؛ مدیر محترم بین‌الملل و جمعی از اساتید محترم فعال در حوزه همکاری‌های بین‌المللی دانشکده مهندسی برق به همراه آقای دکتر درمانی؛ رئیس محترم، آقای دکتر موسوی‌نیا؛ معاون محترم پژوهشی، خانم دکتر شیخی مدیر محترم بین‌الملل و خانم دکتر رودکی؛ معاون محترم آموزشی دانشکده مهندسی کامپیوتر تشکیل شد.

در این جلسه موانعی که  در مسیر همکاری‌های بین‌المللی است موردبحث قرار گرفت. مهم‌ترین محور این گفتگو جذب دانشجویان بین‌المللی و بررسی مسائل و مشکلات این حیطه بود. همچنین اساتید فعال در حوزه بین‌الملل علاوه بر بیان مسائل، تجربیات باارزش خود را به اشتراک گذاشتند و راهکارهای مفیدی در خصوص چگونگی حل مسئله و پیشبرد بهتر اهداف بین‌المللی دانشکده و دانشگاه را مطرح نمودند.

1401/06/27