جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد آقای حمیدرضا آدمی

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد آقای حمیدرضا آدمی با عنوان "طراحی و ساخت سیستم ردیاب حشرات با استفاده از مواد ارگانیک"  روز دوشنبه 1400/11/11 ساعت 10:00 به صورت نیمه حضوری تشکیل می شود.

استاد محترم راهنما آقای دکتر فرهاد اکبری برومند

داوران محترم:

دکتر محمدعلی عشاقی (استاد مشاور)
دکتر ابراهیم ندیمی (داور داخلی)
دکتر مینا امیرمزلقانی (داور خارجی)
دکتر ابراهیم ندیمی (نماینده تحصیلات تکمیلی)

لینک جلسه دفاع:
محل برگزاری جلسه:
دانشکده مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیر، طبقه سوم، کلاس 303

چکیده(فارسی):

در این پروژه قصد داریم با استفاده از یک سیستم مخابراتی به ردیابی حشرات بپردازیم، اما سیستم­ های راداری مرسوم عملیات دریافت و ارسال سیگنال را در یک فرکانس کاری انجام می ­دهند. این امر شناسایی و ردیابی اشیا کوچک، به ویژه حشرات را در محیط‌ های شلوغ به دلیل سیگنال ­های بازگشتی از اشیا موجود در محیط، دشوار می‌کند. علاوه بر این حتی کوچکترین فرستنده های RF  هم وزنی در حدود 200-300 mg  دارند، که برای حمل توسط حشرات مقدار زیادی است. جایگزین مناسب برای این نوع فرستنده­ ها استفاده از فرستنده­ های غیرفعال  است. در این پروژه برای ردیابی حشرات از یک تگ رادار هارمونیک که ترکیبی از آنتن دو قطبی و یک حلقه سلفی چاپی به همراه یک دیود شاتکی در مرکز آن است، استفاده می­ کنیم. این تگ سیگنالی با فرکانس 2.77 GHz را دریافت و پس از تولید سیگنال هارمونیک با فرکانس 5.54 GHz توسط دیود، آن را تشعشع می‌کند.