درخواست حذف پزشکی

1- دانشجو در صورتی که به دلایل پزشکی قادر به شرکت درجلسه امتحان نباشد و یا در حین جلسه امتحان حالشان نامساعد شده و بیماری مانع ادامه امتحان آنها شود، باید ضمن مطالعه دستورالعمل حذف پزشکی مراتب را به آموزش دانشکده به صورت حضوری، از طریق ایمیل و یا تماس تلفنی اطلاع دهند

2- دانشجو  باید با مدارک پزشکی به پزشک معتمد دانشگاه مراجعه نماید و فرم گواهی از پزشک خطاب به آموزش دانشکده درخواست نماید.

3- پزشک معتمد دانشگاه فرم گواهی خطاب به آموزش دانشکده را به دانشجو تحویل داده و یا مستقیما به دانشکده ارسال می نماید.

4- دانشجو طبق راهنمای استفاده دانشجویان از پیشخوان خدمت از طریق پیشخوان خدمت سامانه آموزشی گلستان تقاضای حذف پزشکی خودرا ثبت نموده و تصویر مدارک پزشکی خود را بارگزاری نماید.

5- دانشجو اصل مدارک پزشکی را به اداره آموزش دانشکده تحویل نماید.

6- تقاضای دانشجو در شورای آموزشی دانشکده مطرح می شود و رای صادره حداکثر دو هفته بعد از تاریخ درخواست، در سیستم گلستان ثبت می شود.

7-  دانشجو رای صادره را  می تواند در گزارش شماره 173 سامانه آموزشی گلستان مشاهده نماید..

8- در صورت موافقت با تقاضا ، اداره آموزش دانشکده بدون نیاز به مراجعه حضوری دانشجو، غیبت امتحان را حذف کرده و وضعیت نمره درس را در سامانه گلستان به حذف پزشکی تغییر می دهد.

9- در صورت مخالفت با تقاضای دانشجو، غیبت جلسه امتحان توسط اداره آموزش دانشکده تایید می شود و نمره صفر برای درس اعمال می شود.

10- دانشجو تغییر وضعیت نمره خود را در اطلاعات جامع گلستان می تواند مشاهده نماید.

11- تمامی مراحل حضوری ذکر شده می تواند از طریق ایمیل در شرایط برگزاری غیرحضوری کلاسها انجام شود.

12-ایمیل هر یک از واحدها در سایت دانشکده و دانشگاه در قسمت مربوطه قابل مشاهده می باشد.

کارشناس مربوطه- آقای شاه آبادی -84062259-shahabadi[AT]eetd.kntu.ac.ir

1400/02/13