بازپرداخت هزینه پروژه های عملی- تجربی مقطع تحصیلات تکمیلی

بازپرداخت هزینه پروژه‌های عملی تجربی مقطع تحصیلات تکمیلی

1-   این هزینه به پروژه‌های عملی نوع الف و ب مطابق "شیوه‌نامه حمایت از پروژه‌های عملی و تجربی دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی" تعلق می‌گیرد و مطابق این شیوه‌نامه لیست دانشجویان مشمول، توسط معاونت پژوهشی دانشکده تهیه و به معاونت پژوهشی دانشگاه ارسال می‌شود.

2-   پس از تهیه لیست توسط دانشکده و تایید دانشگاه و نهایی شدن لیست، اسامی دانشجویان جهت ارائه فاکتور هزینه‌ها به اساتید راهنمای دانشجویان از طریق ایمیل اطلاع رسانی می‌شود. دانشجو پس از مطلع شدن باید قسمت اول "فرم حمایت از پروژه‌های عملی تجربی" را بصورت کامل تکمیل و پس از امضاء و الصاق فاکتور هزینه‌ها، تحویل استاد راهنمای خود بدهد.

3-   قسمت دوم فرم پس از تکمیل توسط استاد راهنمای دانشجو، تحویل دفتر پژوهش دانشکده می‌شود. استاد راهنمای دانشجو می‌بایست فاکتور ارائه شده توسط دانشجو را تایید (امضاء) فرماید.

4-   مابقی مراحل شامل تطبیق نام دانشجو و مبلغ فاکتور با لیست دانشجویان و هزینه تعلق گرفته به پروژه دانشجو توسط کارشناس مربوطه انجام و فرم پس از امضاء توسط معاونت پژوهشی دانشکده جهت پرداخت به معاونت پژوهشی دانشگاه ارسال می‌شود.

5-   کارشناس مربوطه در دفتر توسعه امور پژوهش دانشگاه (سرکار خانم ناظم صدیقی) موارد ارسالی را بررسی نموده و در صورت تایید و پس از امضاء معاونت پژوهشی دانشگاه به معاونت مالی دانشگاه ارسال می‌کند.

6-   حداکثر فرصت استفاده از حمایت این شیوه‌نامه تا پایان آخرین نیمسال تحصیلی دانشجو است و در صورت دانش‌آموختگی، مشمول این حمایت نمی‌شود.

7-  دانشجویان نوبت دوم و دانشجویانی که پایان‌نامه ایشان از سوی سایر مراجع مورد حمایت قرار می‌گیرد، مشمول این حمایت نمی‌شوند.

شرایط موردنیاز فاکتورهای هزینه

·         داشتن آدرس، شماره تلفن، تاریخ و کد اقتصادی معتبر برای تمامی فاکتورهای ارائه شده الزامی است.

·         فاکتور بایستی به نام دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی باشد.

فاکتورهای رسمی (به‌عنوان شخصیت حقوقی)

·         نام شرکت درج شده باشد.

·         عبارت صورت‌حساب فروش و یا فاکتور فروش در آن ذکر شده باشد. )مواردی نظیر برگه تحویل کالا، صورت وضعیت و از این دست مورد قبول نمی باشد. (

·         شامل مشخصات کامل فروشنده باشد. (شماره‌تلفن، آدرس، کد پستی، کد اقتصادی و شناسه ملی)

·         شرح کالا و یا خدمات، مبلغ واحد، جمع کل، مالیات و ... به طور کامل درج گردیده باشد.

·         جمع فاکتور و اقلام مطابقت داشته باشد.

·         هرگونه لاک گرفتگی، خط خوردگی و مواردی ازاین‌دست موجب بی‌اعتبار شدن فاکتور می‌شود.

·         درصورتی‌که مبلغی تحت عنوان مالیات بر ارزش افزوده کسر گردیده است، گواهی‌نامه ثبت‌نام اشخاص حقوقی در نظام مالیات بر ارزش افزوده از فروشنده دریافت و به فاکتور پیوست شود.

فاکتورهای صادر شده از سوی اشخاص حقیقی

·         فاکتور دارای مشخصات فروشنده (نام فروشگاه، نام فروشنده، شماره‌تلفن، آدرس، کد پستی، تاریخ، مهر فروشنده و کد ملی فروشنده) باشد که به‌صورت چاپی در سربرگ و یا مهر فروشگاه درج شده باشد. در غیر این صورت این مشخصات باید به‌صورت دست‌نویس بر روی فاکتور نوشته شود.

·         شرح کالا و یا خدمات، مبلغ واحد، جمع کل و ... به طور کامل درج شده باشد.

·         مهر فروشگاه یا فروشنده

·         جمع کل فاکتور و اقلام مطابقت داشته باشد.

کارشناس: سرکار خانم ملکی

داخلی: 377