جلسه با حضور مدیران شرکت پایا ارتباط
روز سه شنبه 5 مرداد ماه 1400 جلسه ای با حضور جناب آقای مهندس ریاضی مدیرعامل شرکت "پایا ارتباط" و رییس محترم سندیکای صنعت مخابرات و همراهان ایشان آقایان مهندس خندان و مهندس قیاسی از کارشناسان R &D شرکت در محل دانشکده مهندسی برق با حضور جناب آقای دکتر امرایی رییس محترم دانشکده، دکتر علیاری معاون پژوهشی دانشکده، آقای دکتر بیگی مدیر محترم گروه مخابرات، دکتر توسلی مدیر محترم گروه کنترل، دکتر علی اکبریان و دکتر نیکوفرد (رابط دانشکده با شرکت پایا) برگزار گردید. در این جلسه دو طرف از همکاری مشترک در زمینه های مخابرات و کنترل استقبال نمودند و قرار بر تنظیم و امضای تفاهم نامه در زمینه های گوناگون گردید. همچنین جناب مهندس ریاضی از همکاری و انتقال تجربه و دادن سفارش به آزمایشگاه تجهیز شده آنتن دانشکده برق استقبال نمودند. همچنین دو طرف از برگزاری کلاس های درس با حضور صنعتگران و برگزاری دوره های کارآموزی در صنعت استقبال نمودند.

1400/05/09