بر اساس رتبه بندی بین المللی QS در سال 2021 دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در زمینه مهندسی برق در بین دانشگاه های برتر کشور قرار گرفت
نظام رتبه بندی QS یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی بین المللی است که هر سال دانشگاه های جهان را هم به صورت کلی و هم به صورت موضوعی رتبه بندی می کند. خوشبختانه امسال (سال 2021 میلادی) برای دومین سال پیاپی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در زمینه مهندسی برق در زمره دانشگاه های برتر  کشور قرار گرفته است و موفق به کسب رتبه 401 تا 450 جهانی شده است. همچنین از دانشگاه های ایران دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر، علم و صنعت، صنعتی اصفهان، شیراز، و فردوسی مشهد موفق به کسب رتبه در زمینه مهندسی برق شده اند. این موفقیت را به اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی تبریک عرض نموده و امیدواریم این دانشکده بتواند در سال های آینده با فعالیت های کیفی در حوزه آموزش و پژوهش جایگاه خود را در سطح ملی و بین المللی بهبود بخشد.

1399/12/18